Saratele Keto

Aluat:

  • 200g cascaval
  • 50 g mascarpone sau crema de branza
  • 100 g faina de migdale
  • 2 oua
  • un praf de sare roz de himalaya

Toppinguri:

  • 2-3 linguri pesto verde si 2 lingurite seminte de mac
  • 50 g cascaval ras
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita  chimen

 

Se  pune cascavalul impreuna cu crema de branza intr-o cratita pe foc amestecand pana se topeste uniform. Se poate topi si la microunde dar se scoate la interval de 15-20 sec si se amesteca  pana se topeste complect.

Se adauga sare dupa gust, si faian de migdale, se omogenizeaza si mai pune pe foc 15 sec.

Se adauga ouale pe rand omogenizand bine dupa fiecare.

Se lasa 5 min deoparte apoi se imparte in 4.

Intr-o parte se amesteca chimen. Se intinde si se taie bastonase.

Pentru cel de-al 2 fel se intinde se unge cu pesto, se presara mac, apoi se taie bastonase.

Pentru cel de-al treilea se intinde si se unde cu pasta de tomate, apoi se taie bastonase.

Pentru cel de-al patrulea, se intinde, se presara cu cascaval, apoi se taie bastonase.

Se coc 15-20 min in cuptorul preincalzit la 180  de grade Celsius.

 

 

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *