Pastrama de Somon

Pastrama de Somon

  • Pregatire:
  • Gatire:
  • Total:
  • Portii: 2-4
  • Dificultate: medium
  • Tip reteta: Aperitiv, Fel principal

Ingrediente:

  • 300 g file de somon
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingurita sare de himalaya
  • 1/2 lingurita de piper

Mod preparare:

  1. Se curata fileul de piele si se taie fasii de 0.5 cm.
  2. Se pun intr-un bol de sticla se adauga uleiul, sarea si piperul,se amesteca si se lasa la marinat 2-3 ore, de preferat peste noapte in frigider.
  3. Se pune in aparatul de deshidratat pe hartie de copt pentru 5 ore la 70 Grade celsius.
  4. Se scot si se pastraza in caserola ichisa ermetic in frigider.

Etichete: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *