Mini-briose cu nuci, pere si ciocolata

Ingrediente:

  • 2 oua
  • 18 linguri zahar
  • 16 linguri ulei
  • 18 linguri sana/lapte batut (se poate folosi si lapte simplu)
  • 18 linguri pline cu faina
  • 10 g praf de copt
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 150 g nuci tocate marunt
  • 100 g cipsuri de ciocolata
  • 300 g pere

Se spala perele, se curata de cotor si se taie cubulete. Se opresc deoparte 1/4 in cubuletele de pere.

Se mixeaza ouale cu zaharul 5 minunte, apoi se adauga uleiul si sana si esenta de vanilie ,se mixeaza, se adauga apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se mixeaza la viteza mica pana este incorporata faina si compozitia este una omogena.

Se adauga nuca taiata, ciocolata si perele taiate (mai putin cele oprite deoparte).Se amesteca cu o spatula compozitia incorporand ingredientele.

Intr-o tava de mini-briose se pun chese mici (2cm diametru baza-4 cm diametru varf) si cu o lingura se umple fiecare chesa 3/4, se adauga un cubulet de para in fiecare chesa. Se coc 15-20 min in cuptorul preincalzit la 180 grada Celsius.

Etichete: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *