Blackberry cheesecake brownies

Pentru piureul de mure

  • 400-500 g mure
  • 50 g zahar
  • 100 ml apa

Se pun toate ingredientele intr-o cratita si se fierb 10 minunte.

Se paseaza cu mixer vertical sau la blender apoi se trece compozitia prin sita pentru a elimina semintele.

Se lasa la racit.

Pentru Blat negresa

  • 100-150 g cacao neindulcita
  • 400 g zahar ( jumatate brun jumatate alb)
  • 4 oua
  • 340 g unt peste 80% grasime
  • 130 g faina
  • 4 linguri esenta de vanilie
  • 1 lingurita sare

Se topeste untul, se adauga zaharul si se mixeaza 2 min.

Se adauga cacaoa, esenta de vanilie si sarea si se mixeaza.

Se adauga ouale pe rand mixand dupa fiecare.

La final se adauga faina cernuta si se mixeaza pana la omogenizare.

Intr-o tava 35×45 tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia.

Pentru umplutura de branza

  • 500 g branza dulce
  • 125 g iaurt grecesc (10 % grasime)
  • 2 oua mari la temperatura camerei
  • 100-150 g zahar
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 lingurita de sare
Se mixeaza toate ingredientele in blender 5 minunte apoi se toarna peste blatul de negresa si se niveleaza usor.
Piureul de mure rece se pune intr-un pos (sau o punga la care se taie capatul) si se traseaza dungi pe lungimea tavii. Cu o scobitoare sau o furculita se fac cercuri pe suprafata tavii pentru a marmora piureul de mure in crema de branza.
Se coace 40-45 minunte in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius.
Se lasa la racit complect apoi se portioneaza.

Etichete: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *